Selecteer een pagina

Over ons

Wie zijn nu toch de mensen achter InBreda en wat is hun verhaal? Wij stellen onszelf graag even aan je voor.

Voor Breda, door Breda

Het Glazen Huis, de huldiging van NAC, de opening van nieuwe winkels, horeca, Breda dat tot Beste Binnenstad wordt verkozen. Je zag het allemaal bij ons voorbijkomen. Maar je zag ook prachtige foto’s van de stad, we gaven gratis posters weg, ijsjes, festivaltickets en onze volgers mochten nieuwe restaurants testen.

Wij ontdekken steeds nieuwe dingen in deze veelzijdige stad. We vieren hoogtepunten. En we vertellen de buitenwereld graag hoe trots we zijn. Het mooiste aan dit alles: we doen het samen, met jullie. 

Ons verhaal

In 2003 verruilde oprichter Bouke Tuit de schone, rustige Achterhoek voor het gezellige Breda. De reden: een studie vrijetijdsmanagement aan de NHTV (tegenwoordig BUas). Wat hem direct opviel was het gastvrije karakter van de stad, die een mengelmoes is van rasechte Bredanaren en ‘import’. Maar vaak met als gemeenschappelijke deler de trots op ‘hun’ stad.

Deze kenmerkende Bredase trots heeft Bouke er in 2016 toe aangezet om te vertellen over al het leuke in Breda. Met de steun van oud-medestudent Peter van den Broek groeide InBreda uit tot de grootste community over de Parel van het Zuiden. Iedere dag belicht InBreda de veelzijdigheid van deze prachtige stad. Voor en met iedereen die Breda een warm hart toedraagt.

​Onze missie

Formeel gezegd, dragen wij actief bij aan de positieve beeldvorming van Breda. In eigen woorden: wij houden van deze stad en iedereen mag weten waarom. Onze missie is om bewoners, maar ook bedrijven en toeristen enthousiast te maken over de Parel van het Zuiden. Samen werken we aan een sterke en aantrekkelijke stad.

Onze diensten

Je hebt een (nieuwe) winkel of horecagelegenheid in Breda en nu wil je natuurlijk klanten, gasten en omzet. Kortom: iedereen mag weten dat ze echt naar jou toe moeten komen. Maar waar begin je? Wat wordt je boodschap en op welke kanalen zend je die uit?

Wij helpen je hierbij. Zoals we tal van ondernemers een kickstart of duwtje in de rug gaven. Van ijscoboer tot evenementenorganisatie. Eigenlijk alles wat Breda tot die mooie aantrekkelijke stad maakt. Maar wel waar wijzelf ook in geloven. Dat is onze kracht: een oprechte boodschap delen met de grootste community van Breda.

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan hier wat we voor je kunnen betekenen.

Pin It on Pinterest

Share This