Selecteer een pagina
Alles over de InBreda posteractie
Bouke Tuit

6 maart 2017

1 jaar InBreda, wij trakteren!
Een cadeautje, dat was wel het minste wat we konden doen voor onze trouwe volgers na 1 jaar InBreda. En daarom vroegen we jullie een paar weken terug welke foto van Ronald Westerbeek je als gratis poster zou willen ontvangen. In totaal ontvingen we op onze Facebookpagina en op ons Instagramprofiel meer dan 2.500 stemmen. Veel meer dan we hadden durven dromen!

Gratis Breda-poster bij de Albert Heijn
Het was een spannende strijd, waarin de avondfoto van de twee kerken in het centrum als winnaar uit de bus kwam. En dus is deze prachtige foto in A2-posterformaat GRATIS af te halen bij iedere Albert Heijn in Breda en Prinsenbeek. ‘Wanneer?’ hoor ik jullie denken. Goed nieuws, vanaf morgen (dinsdag 7 maart) ligt hij in de winkels. Let wel: de poster is gratis voor mensen die InBreda op Facebook of Instagram liken/volgen. Albert Heijn kan je om aanvullend bewijs vragen. Tonen op je telefoon is dan voldoende.

Praktische informatie
De poster is af te halen in week 10 en 11, van 7 maart t/m 19 maart 2017 bij iedere Albert Heijn in Breda en Prinsenbeek. Dit zijn de volgende vestigingen:

De Burcht 1, Breda
Moerwijk 2, Breda
Nieuwstraat 45, Breda
Valkeniersplein 2b, Breda
Bisschopshoeve 30, Breda
Heksenwaag 2, Breda
Kesterenlaan 150, Breda
Brabantplein 24, Breda
Pastoor van Spaandonkstraat 48, Breda
Crogtdijk 79, Breda
Haagdijk 103, Breda
Oude Vest 5, Breda
Ginnekenweg 46, Breda
Beeksestraat 55, Prinsenbeek

Per InBreda-fan wordt er maximaal 1 poster verstrekt. Deze is af te halen bij de balie van de bovenstaande vestigingen.

Albert Heijn bedankt!
Tot slot willen wij Albert Heijn Breda enorm bedanken voor deze mooie samenwerking. Daarmee heeft Albert Heijn laten zien dat ook grote bedrijven zeker een hart voor de lokale omgeving kunnen hebben. Chapeau!

Pin It on Pinterest

Share This