Vergeet Hollywood. Breda heeft sinds kort ook een kunstwerk waarin de naam van de stad pronkt. ‘Ik-ga-via-Breda’ leest het kunstwerk aan de Markkade. De creatie van kunstenares Nina Lenting trekt veel bekijks. Meerdere fotografen slopen al door het hek naar het voormalig CSM-terrein om een foto van ‘BREDA’ te maken. En dat levert gave plaatjes op.

 

 

Toch kennen veel mensen het kunstwerk nog niet, weten het niet te vinden of te bereiken. Daarom organiseert InBreda een fototour naar de locatie. Zodat iedereen de mogelijkheid krijgt om een strak portret te schieten. Door het hek sluipen hoeft dan niet, wij zorgen ervoor dat de plek bereikbaar is. Dus of je nu een familieportret wilt, samen met je Bredase team op de foto wilt of gewoon een artistieke foto wilt maken van een mooi kunstwerk, je bent van harte uitgenodigd om met ons mee te gaan.

Info

  • Wat: fototour Ik-ga-via-Breda kunstwerk + koffie en croissantje + aandenken + mooiste foto’s worden gefeatured op InBreda-kanalen
  • Wanneer: zaterdag 13 mei om 11.00 (tour 1); om 13.30 (tour 2). Maximaal 20 deelnemers per tour.
  • Voor wie: iedereen die van fotograferen houdt
  • Kosten: 10 euro p.p.
  • Inschrijven: stuur een mail naar redactie@inbreda.net of meld je aan voor het Facebookevenement. Je krijgt daarna bericht van ons. Nadat je betaling voldaan is, sta je ingeschreven voor deelname.
Previous post

Schansspringwedstrijd van dak Chassé Theater

Next post

Floaten: gewichtloos genieten en herstellen tegelijk

The Author

Bouke Tuit

Bouke Tuit

Bouke's roots liggen in de Achterhoek. Het land van høken, Normaal en de Zwarte Cross. Maar als import-Bredanaar houdt hij van de stad alsof hij er geboren is. Al dertien jaar lang ontdekt hij iedere straat, steeg, buurt en menig kroeg. Bouke is bedenker en oprichter van stadsblog InBreda.